Kaupunkilaiskepulin (h)ajatelmia Luo ja herättää ajatuksia ympäröivästä maailmasta

Helsingin Sanomat peittelee RAYn nettipokerin epäonnistumista

HS uutisoi tänään RAYn saaneen oman raportointinsa mukaan kymmeniätuhansia pelaajia nettipeleilleen. Voi olla että 60 000 ihmistä onkin rekisteröitynyt saitille, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että pokeripöydissä pelaajia ei juuri näy. Turnaustarjonta on lähes kuollutta eikä RAY uskalla taata pieniäkään taattuja palkintojakaumia pelaajien puutteen vuoksi.

 

Pelaajien puute ei ole mikään ihme, ja syitä siihen olen eritellyt jo aiemmassa blogikirjoituksessani. Itse pelailen satunnaisesti saitilla koska surkea toteutus on johtanut siihen, että pelaaja-aines RAYn nettipokerissa on todella kehnoa ja ne harvat turnaukset joissa on taattua rahaa palkintona tarjoavat usein ”ylimääräistä” rahaa. Lisäksi hirveän huonosti suunnitellut turnausrakenteet antavat osaavalle pelaajalle suuren edun.

 

Sen sijaan että Helsingin Sanomat pyrkisi uutisoimaan totuudenmukaisesti, se peittelemättä julkaisee kaiken RAYn tuottaman propagandan absoluuttisena totuutena. ”Uutisen” viimeinen kappale, eli ”RAY:n koko pelitoiminnan voitto jaetaan sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä sotaveteraaneille. ” kuvastaa hyvin uutisen todellista tarkoitusta. Kyseessä ei ollut mikään puolueeton uutinen uskottavan journalismin edustajan tarjoamana, vaan pelkkä ilmainen mainos pyrkimyksenä saada jatkossakin mainostuloja mediakonserville pelimonopoleilta.

 

Helsingin Sanomat – roskajournalismin edelläkävijä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Y (nimimerkki)

Enpä voi väittää olevani yllättynyt. Tämä RAY:n ja Veikkauksen lelliminen suomalaisessa lehdistössä on aivan hämmentävää. Aika pohjoiskorealaista.

Molemmat saavat tarjota kuinka tahansa huonoa palvelua, väännellä voitonjakoa jälkikäteen tai valehdella suoraan tiedotteissa ja uutisointi silti niistä silti tehdään "kansansivistysmentaliteetilla".

Hyvin on toimittajat saatu voideltua (tai lehdistö peloteltua).

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Tavallaan voin ymmärtää HS:n ja tiettyjen medioiden toiminnan, sillä kritisoidessaanhan pelimonopoleja he varmasti riskeeraisivat paljon rahaa. RAY ja Veikkaushan kuluttavat huomattavia summia mainontaan vuosittain.

Ymmärrän - mutta en hyväksy.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

http://www.pokeritieto.com/keskustelu/pokeriuutise...

Tuolta voitte seurata myös yhdellä Suomen suurimmista pokerifoorumeista käytävää keskustelua asian tiimoilta.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Ei houkuttele mennä pelaamaan RAY:lle.

Miksi pelaajien pitäisi hävitä sen vuoksi, että RAY voisi avustaa esimerkiksi Seta ry:tä 451 000 eurolla tai vaikka Eläkkeensaajien Keskusliitto ry:tä (SPD äänestäjien ylläpitoa) 894 000 eurolla?

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

RAY jakaa pelaajien rahoja lähinnä pääkaupunkiseudulle. En varmaan liene pahasti väärässä kun sanon, että jokaiseen Helsingissä toimivaan yhdistykseen, joka saa RAY:n tukia, tilataan Hesari.

RAY:n avustusrahat myös hyödyttävät pääasiassa pääkaupunkiseudun kuntataloutta, sillä avustuksia saavat yhdistykset tai niiden keskusliitot toimivat lähinnä Helsingissä. Vaikka väittävätkin toimivansa valtakunnallisesti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset