Kaupunkilaiskepulin (h)ajatelmia Luo ja herättää ajatuksia ympäröivästä maailmasta

Sinnemäen erottava!

 Työministeri Anni Sinnemäki päästeli taas vaihteesta sammakoita suustaan tänään aamulla Twitteristä. Työministerimme on muutenkin kunnostautunut joka aiheesta kommentoijana viimeisten päivien aikana, mm. haukkumalla Korhosta viestimissä ja vastustamalla ydinvoimaa, mutta kumma kyllä en muista hänen ottaneen mihinkään oman ministeriönsä asiaan kantaa. Onko niin että työministeri sohii joka paikkaan samaan aikaan kun hän jättää oman työnsä hoitamatta.

Nykyisestä lamasta johtuvaa työttömyyttä ei varmasti kukaan pystyisi täysin estämään, mutta Sinnemäki on osoittautunut täysin kyvyttömäksi ministeriksi vajaan vuoden kestäneen ministeripestinsä aikana. Ministeriuransa aikana hän on mm. onnistunut järkyttämään yrityksiä ehdottaessaan osinkojen tuplaverotusta, mikä varmasti lisää yritysten varovaisuutta taloudenhoidossaan ja ehkäisee osaltaan uusien työntekijöiden palkkaamisen. Vihreiltäkin löytyisi varmasti häntä kyvykkäämpiä henkilöitä täyttämään tärkeän ministeripaikan, esimerkiksi Uudessa Suomessakin blogittava Jyrki J.J. Kasvi varmasti edustaisi pätevämpää vaihtoehtoa.

Kun pääministeri vaihtuu kesällä, olisi vihreidenkin syytä heivata nykyinen puheenjohtajansa pois työministeriöstä. Maan ja sen kansalaisten etujen ajamisen tulisi tulla vaalikampanjointia ennen. Tämän aamun lipsahdus osoittaa, ettei Sinnemäki ole myöskään hallituksen luottamuksen arvoinen vuotaessaan tietoja ennen hallituksen virallista päätöstä. Se on kuitenkin pelkkä jäävuoren huippu, kun otetaan huomioon hänen ilmiselvä kyvyttömyytensä toimia työministeriön johdossa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Pasi Turunen (nimimerkki)

Harvemmin näkee työministeriä joka haluaa tehdä työttömiä.
Only in Finland :D

Niina (nimimerkki)

Harvemmin tosiaan näkee ministereitä, joiden elämän missio on aiheuttaa eniten tuhoa ihmiskunnalle, jotta pikkulinnut kiittäisi. (eikä edes kiittäisi, koska ei niitä ihmisen toimet kiinnosta. Ihan oikeasti)

Esa Kärnä

Sinnemäki on kaikkien aikojen huonoin työministeri. Kirjoitin blogin erovaatimuksesta jo kuukausi sitten.

Usarin kiintiöälykkö tuli trollaamaan. Vihreä tietenkin.

Kun sitten kysyin että mitä hyvää hänen mielestään tämä tempputyöllistäminen edustaa, niin hävisi kuin pieru saharaan.

Gagarin (nimimerkki)

Työministeri, jota harmittaa, että ihmiset käyvät työssä...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Olet oikeassa, vihreät joutavat pois hallituksesta, niilä ei kait korruptio ole se synti, mutta moraalittomuus on!!

Mutta miksi keskustalaiset hommas 2 yinvoimalaa, vaikka rivijäsenet ei halunneet niitä?

1970blue (nimimerkki)

Korhosen arvosteleminen syy eroamiseen, come on!

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

#5: Kompromissihan tuosta ydinvoima-asiasta tuli. Keskusta käytännössä ajoi yhtä (Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat nollaa), Kokoomus kolmea, RKP:lle kävi mikä tahansa ja Vihreät kannattivat nollaa. Sinänsä olisin toivonut yhtä ydinvoimalaa, mutta toisaalta "risupaketilla" tuotetut uusiutuvat korvaavat jotain. Aina ei saa kaikkea mitä haluaa, mutta eipä tullut sentään kolmea.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

#6: Jos luet hieman tarkemmin niin ehkä saat selvää ettei Korhosen kritisoiminen sinänsä, vaan se että Sinnemäki ampuu kommentteja joka suuntaan mutta ei hoida omaa hommaansa työministerinä.

Itse voin luvata ettei Korhonen ääntäni saa Lahden puoluekokouksessa, ohessa meikäläisen aloitteesta tehty kannanottokin asiasta (vaikka siinä ei suoraan Korhoseen otetakaan kantaa): http://www.keskustanuoret.net/fi/helsingin_keskust...

Lisäänpä tähän vielä linkin kirjoitukseeni, jonka kirjoitin puoli vuotta sitten Keskustanuorten päätettyä äänestyksen jälkeen ottaa tiukan Ei-kannan ydinvoimaan (itse kannatin maltillisempaa linjaa): http://www.kohtaamo.net/?q=keskustelu/politiikka-j...

Petsaus (nimimerkki)

Sinnemäkeä ei kiinnosta kuin tuulimyllyt ja mahdollisimman suuren muslimipopulaation kerääminen suomeen.

Vihreät ovat omia kansalaisia kohtaan hyvin valikoiva välillä jopa apartheid politiikkaan syyllistyvä puolue.

Kukaan järkevä ihminen ei äänestä vihreitä ja jälki puolueessa on sen mukaista.

Kiero Tinero (nimimerkki)

Vihreisiin kuuluu uskovaisiakin, tosin höynäytettyjä "hyvää tahtovia" ja melko paljon. Vihreiden vasemmistolaisuus pyritään piilottamaan. Annihan on kaaosta/anarkiaa kaipaava haihattelija hautaan asti. Tarjan suojeluksessa ja, jo siksikin, röyhkeä, mutta vaarallinen vielä monessa päätöksessä. Eroa voi aina vaatia, mutta Sinnemäki ei edes välitä kuunnella "rasisti-fasisteja" ja "muiden kusetettavien" puhetta. Työministerin työtä ei ole hoitanut vielä päivääkään, mutta muihin asioihin tunkee päänsä, stalinistisen röyhkeästi ja kokoajan.

ylern optimisti (nimimerkki)

Ministeri Anni Sinnemäki on lähes tietämätön ja asijoita tuntematon. Hän aloittaa joka toisen lauseensa: "Minä uskon, että...". Emme ole kiinnostuneita Sinnemäen uskonasioista, vaan ihan faktoista.

Sinnemäki elää aivan toisessa maailmassa kuin me ns. tavalliset työtätekevät veronmaksajat.

ylern optimisti (nimimerkki)

Otsikkosi on:
"Kaupunkilaiskepulin (h)ajatelmia".

Liberaaleja ja libertaaleja esiintyy nykyään. Onko siis nyt toteutunut pilapiirtäjä Karin ennakoima fuusio, joka synnytti Suomeen uuden puolueen: KEPULI?
Tämä ennakointi tapahtui aikana, jolloin Maalaisliitto vaihtoi nimensä Kepuksi ja yritti kaupunkeihin tällä hämäyksellä. Liberaalinen kansanpuolue lopetti toimintansa ja sen aktiiviset politiikot liittyivät Kokoomukseen sekä Kepuun.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

#12: Vaikka ei suoraan asiaan liitykään, niin "hämäys" on onnistunut suurimmassa osassa kaupunkeja melko hyvin. Kolmessa suurimmassa väestökeskittymässä on kieltämättä vielä paljon parantamisen varaa, mutta Keskusta ei ole mikään 60-luvun maalaisliitto enää.

Poliittiset vastustajat toki pyrkivät ylläpitämään illuusiota, sillä jos Keskusta onnistuu murtautumaan viimeisiin suuriin kaupunkeihin niin demareille ja kokoomukselle ei enää pääministerin paikkaa ole tarjolla.

VeliSynkkä (nimimerkki)

Hop Veljet! Tytytkin!
AJATTELIN PERUSTAA VIHASIVUSTON!… AIVAN HELVETILLISEN VIHASIVUSTON!
http://i166.photobucket.com/albums/u83/jst8761/dv/...

- Sellaisen joka olisi erikoistunut tabujen ja pahoivointiyhteiskunnan rakenteiden avaamiseen ja kaiken syvästi vääryydeltä ja kuolemalta lemuavan toiminnan paljastamiseen.
- Sivuston jota ei vielä ole ja jonka aiheet ovat aivan liian kuuumia valtamedialle.

1. OLISIKOHAN SILLÄ SOSIAALISTA KYSYNTÄÄ?

2. KETÄKÖHÄN ENSISIJAISESTI PITÄISI VIHATA?
- Pedofilia, raiskaukset, maahanmuutto, kaksikielisyys, oikeuslaitos, viranomaiskyykytys, niljakepoliitikot, väärinkäytökset, pakkoruotsi, korruptio, kanki kaikkonen, Sosiaalifasismi, SINNEMÄKI!YOU NAME IT ! PLS !!!!
3. MITENKÖHÄN SE PITÄISI OIKEIN ORGANISOIDA?

4. LÖYTYISIKÖHÄN JOKU VIHAN VELJISTÄ SAITIN YLLÄPITÄJÄKSI - OT?

5. KUINKAKOHAN YHTEYS VIRANOMAISIIN?
Mitä NOUSEE ?
( Ehkä Väkivaltakoneistonkin kiinnostus )

VeliSynkkä
Paholaisen Casino ( Pian avautuva )
http://i166.photobucket.com/albums/u83/jst8761/dv/...
Pelinjohtaja
yhdistysuutiset@windowslive.com

”Loppumanifesti ja Kevätnoituminen: Te omahyväiset viisastelija – jeesustelijat ja mustasieluiset, helvettiin menevät syntisäkit ja onnettomat onanistit, jos ette käyttäydy ihmisiksi ja äänestä oikein eli tee keppuleista, demareista ja de dorkista pienpuolueita, niin isosukulaiseni lars leevi laestadius tulee kummittelemaan teille vappuna! viddu!
Ja jos ei sekään auta, niin se tuo tullessaan raivokkaan jumalani joka repii perseet irti syyllisten niskasta ja syöttää kotikärryllisen tuoreita peräsuolenpätkiä kaikille kiinnisaaduille”! helvete!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset