Suomi kävelee tuhon partaalla

Juha Sipilän hallitus oli Suomen viimeinen toivo. Se epäonnistui. Kokoomus petti hallituksen ensimmäisenä sisäisen hajaannuksen ja opportunismin voimin. Perussuomalaiset romahtivat muutaman viime viikon sisällä populismiin ja valheisiin. Mikä on Suomen tulevaisuus? Ei valoisa, sillä kaikki merkit viittavat täystuhoon: Antti Rinteen hallitus olisi Suomen oma pieni Otto Wille Kuusisen hallitus. Sillä erotuksella, että sen sisäisinä voimina toimivat vielä tuhoisammat Ville "Pelle" Niinistön ja Li "Pohjois-Korea" Anderssonin destruktiiviset voimat joilla ei ole mitään intressiä toimia Suomen etujen mukaisesti.

 

Miten Suomi voitaisiin pelastaa? Keinoja ei ole montaa. Varmasti diktatorisin keinoin niitä löytyisi, mutta pellet kuten Petteri Orpo (kansan keskuudessa Urpo) ja Timo Soini (kansan keskuudessa melonihattu) eivät ole eivätkä tule koskaan kantamaan vastuuta Suomen kohtalosta. Myös Keskustasta löytyy voimia kuten Juha Rehula ja Pekka Puska, joille oma henkinen raamatullinen missio on tärkeämpää kuin Suomen menestys. Lisääkin nimiä löytyisi, mutta pääosin puolueen silmäätekevät ovat vielä Keskustassa vielä valmiita monelta osin historian osalta uhraamaan puolueen edun maan edun edelle. Mutta se ei riitä, kun muissa puolueissa sisäinen opportunismi vallitsee.

 

Heikkoudet Suomen osalta:

 

– Olemme täysin tuhootuomittuja eläkejärjestelmän ja talouden osalta. Hakaniemen pakkovalta 1940-luvulta on johtanut umpikujaan, johon ilman pakkokeinoja ei ole ratkaisuja. Hakaniemen ja Etelärannan epädemokraattinen duopoli on ehdottomasti ja tarvittaessa väkivalloin valtion puolesta purettava.

 

– Suomen verotusjärjestelmä tuhoaa innovaatiot yhdessä tasapäistävän ja monelta osin haitallisen (joskin myös hyödyllisen, mutta se ei korvaa näitä haittoja) sosialidemokraattisen lahjakkuudet tappavan opetusjärjestelmän kanssa.

 

– Suomi on päihde- ja useimmissa poliittisissa järjestelmissään edelleen Neuvostoliiton tasolla.

 

Vahvuudet Suomen osalta:

– Kaikesta huolimatta Suomen infastruktuuri on edelleen vahvalla tolalla. Tietoteknisesti olemme kokonaisvaltaisesti kehittyneimpien valtioden tasolla.

 

– Koulutusjärjestelmämme keskivertolahjakkuuksien osalta on pääosin toimiva.

 

– Kaikista tappioista huolimatta Suomen talous kestää vielä resurssien uudelleenorganisoinnin. Toisin sanoen: emme ole liian pahoissa veloissa selvitäksemme verrattaen muihin Euroopan valtioihin.

 

Suomi on tuhon tiellä. Korruptoitunut media (mm. vuosikymmeniä SDP:n hallitsema Yleisradio) ei mitenkään ole kykenevä toimimaan "vallan vahtikoirana" ja on lukittava koppiinsa. Matka on pitkä ja raskas, mutta vaihtoehtona on että Suomi taantuu Euroopan Pohjois-Koreaksi muutenkin kuin alkoholipolitiikan osalta. Ensimmäisenä tulisi viskata Kokoomus ulos hallituksesta, vaatia uskollisuutta hallituksesta persuilta ja sitten selvittää löytyykö oppositiosta vielä voimia, jotka taistelevat Suomen puolesta. Jos eivät, niin uudet vaalit olisivat paras tapa selvittää kansakunnan voimavarat rotista, jotka ajattelevat vain omaa etuaan.

 

eskovirri
Sitoutumaton Espoo

35-vuotias pokerinpelaaja ja sijoittaja. Poliittisesti sitoutumaton.

Nykyään Espoosta, aiemmin Helsingistä. Valtiotieteiden maisteri (poliittinen historia, HY). Poliittisesti keskellä oleva pragmaattinen järkiliberaali. Arvostan suoraa ja rehellistä puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu