Kokoomuksessa kova hätä – sensuuri käytössä?

Kommentoin Seppo-Juha Pietikäisen bloggausta Sipilästä tuossa aiemmin päivällä. Totesin vain että keskustelun keskiössä oleva Eero Lehti on myös vaatinut hallituksen hajoittamista ja antanut varsin kirpeitä kommentteja myös pääministeri Stubbista. Tarkkaa tekstiä minulla ei tässä enää ole, mutta asiallisesti totesin että bloggaaja Pietikäinen taitaa nyt poimia rusinoita pullasta.

 

Tsekkasin äsken että miten keskustelu on kehittynyt ja sain huomata että kirjoitukseni oli poistettu ja minut bannattu hänen blogikommenteistaan. Kovin herkkänahkaiselta tuntuu Kokoomuksen porukka olevan nyt kun kannatus on romahtanut. Eipä tosin kirjoitus mitään merkittävää keskustelua aikaan saanutkaan, kun se lähinnä sisälsi tyhjää Kokoomuksen yritystä mielikuvilla taistella asiapoliitikko Juha Sipilää vastaan esittämättä omia vaihtoehtoja.

 

No, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Ensimmäinen kerta yli 4,5 vuoden Puheenvuoro-urani aikana kun toisen blogiin kirjoittamani kirjoitus poistetaan ja saan kirjoituskiellon. Sekin on saavutus. Luonnollisesti Pietikäisellä on oikeus omassa blogissaan käytävää kommentointia Uuden Suomen sääntöjen tapaan moderoida, mutta olisi ystävällistä mainita että myös asialliset kriittiset kommentit poistetaan.

eskovirri
Sitoutumaton Espoo

35-vuotias pokerinpelaaja ja sijoittaja. Poliittisesti sitoutumaton.

Nykyään Espoosta, aiemmin Helsingistä. Valtiotieteiden maisteri (poliittinen historia, HY). Poliittisesti keskellä oleva pragmaattinen järkiliberaali. Arvostan suoraa ja rehellistä puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu